Tabaksplant Ontbijt bijboeken? De Coninckskamer en restaurant zonder keuken

Ontbijten en/of plateservice?

Het ontbijt is niet standaard inbegrepen bij uw overnachting. Echter u kunt dat altijd bijboeken. Overnacht u niet bij ons? Ook dan kunt u reserveren voor het uitgebreide ontbijt van Hotel de Tabaksplant in Amersfoort. Een goed begin van de dag voor iedereen die in het hotel verblijft of een zaal heeft gereserveerd of gewoon echt lekker wil ontbijten. Het is een uitgeserveerd ontbijt, dus niet op en neer lopen naar een buffet, bij ons wordt alles naar uw tafel gebracht. Het ontbijt bestaat uit diverse broodsoorten, crackers, beschuit en de enige echte Peijnenburg ontbijtkoek, 3 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas, echte boter en Becel margarine, mini verpakkingen van de Ruijter zoetwaren UTZ gecertificeerd, 2 mini paté, diverse soorten jam's en honing van Triptree. De warme gerechten bestaan uit een gekookt ei, of een speciaal voor u vers gemaakte roerei, gebakken ei of omelet. Naast koffie, thee, melk en jus d’orange is er ook nog vruchtenyoghurt, verpakt in hygiënische éénpersoons verpakking. Vlak voor een vergadering, na een korte nacht of lekker lui met een krantje: een goed ontbijt is belangrijk! In de zomer is het mogelijk om te ontbijten op het terras in de stadstuin van Hotel de Tabaksplant.

Indien u bij ons overnacht of u mee-ontbijt met een gast die op hetzelfde moment in het hotel verblijft is het ontbijt € 14,95 per persoon.
Wilt u voorafgaand aan een vergadering of even kort met andere personen spreken onder het genot van een heerlijk ontbijt? Dat kan, reserveren gewenst.

Maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 uur en 10.00 uur.
Zaterdag en zondag tussen 08.00 uur tot 11.00 uur.
De bovengenoemde tijden zijn onder voorbehoud. Door drukte en/of personele bezetting kan er van deze tijden worden afgeweken. 
​Vraag bij de receptie de actuele ontbijt tijden.

Voor grotere gezelschappen kan er een aparte ruimte gereserveerd worden.

Maar er is meer in de Coninckskamer en de Tuinkamer (op basis van beschikbaarheid) en niet te vergeten het terras....ons Restaurant zonder Keuken.

Restaurant zonder Keuken

Diner Plate-service, makkelijk, betaalbaar maar vooral eerlijke maaltijden.
De maaltijden worden in een professionele horeca keuken geproduceerd via een speciaal procede. Daardoor zijn ze langer houdbaar maar smaken ze toch vers.
Eerlijke maaltijden zonder toegevoegde E-nummers en conserveringsmiddelen.

U kunt hiervan genieten in de Tuinkamer en/of Coninckskamer of op ons heerlijke terras
De prijzen zijn inclusief een drankje, zie onze menukaart voor een compleet aanbod al vanaf € 16,50

Het is niet noodzakelijk maar prettig als u in de gelegenheid bent om ons te laten weten of u gebruik wilt maken van deze mogelijkheid.

Wilt u de menukeuze alvast bekijken dat kan hier

 

 

 

 

 

Vanaf €14,95 p.n.