Beleef Amersfoort

Beleef Amersfoort! Amersfoort is rijk aan historie die terugkomt in de vele monumenten, straatjes en grachten. Maar ook een bruisende stad vol evenementen, festivals en muziek evenementen. 

Door Ciymarketing en Flicks Producties is een leuke film gemaakt waarom Amersfoort zo leuk is, klik hier voor het fimpje 

Amersfoort: toegangspoort tot... De oude stadsmuur heeft de bezienswaardige Koppelpoort als toegangspoort, die je leidt naar Amersfoort’s rijke geschiedenis, vernieuwende architectuur, musea, levendige winkelhart, groene gebieden en zomerfestivals. Historisch Amersfoort Amersfoort is een van de grootste monumentensteden van Nederland en dat voel je wanneer je de middeleeuwse straten en historische gebouwen verkent. De grachten, muurhuizen en de Koppelpoort verwijzen nog altijd naar het Amersfoort van de 13e eeuw. Amersfoort, grachtenpatroon en moderne stad Het straten- en grachtenpatroon van nu is nog vrijwel hetzelfde als tijdens de ontwikkeling van Amersfoort. Ontdek de wonderlijke mengeling van een rustieke, oude, maar o zo verrassend moderne stad.