Tips van Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Warme aanbevelingen van Hotel de Tabaksplant in Amersfoort

Amersfoort 8ste plek in top 10 beste stedentrips Nederland

‪De Telegraaf heeft een top 10 samengesteld van de beste stedentrips in Nederland. De reden hiervoor, is dat er naast Amsterdam natuurlijk zoveel meer prachtige steden de moeite waard zijn om te bezoeken. Amersfoort staat in deze top 10 op de 8ste plek! Onze stad is vooral populair vanwege de prachtige Onze Lieve Vrouwetoren, de Koppelpoort, de horecagelegenheden en dat er heerlijk geshopt kan worden. Lees het volledige artikel in de Telegraaf.

Op deze pagina vindt u links naar diverse websites die u informeren over evenementen, festivals of andere informatie over Amersfoort . Heeft u een tip, laat het ons weten!

 

Ik hou van Amersfoort
Ik ♥ Amersfoort

De Waterlijn rondvaarten Amersfoort
Vanaf mei tot oktober kunt u dagelijks Amersfoort vanaf een fluisterboot bekijken. Hoe anders wordt de stad vanaf het water en daarbij het boeiende verhaal van uw schipper over de bezienswaardigheden die u ziet. Er zijn verschillende routes en deze maken de rondvaarten keer op keer interessant.

In april vaart de Waterlijn ook maar minder uitgebreid. Het is een attractie in Amersfoort welke ca 80.000 per jaar trekt. U hoeft niet in de rij, want Hotel de Tabakslplant heeft de unieke mogelijkheid om voor u te reserveren. Indien u dit aangeeft dan kijken wij met u wat er mogelijk is en verwacht de gids van de Waterlijn u op de afgesproken tijd en datum. Meer informatie over de routes van de waterlijn vind u hier. Voor onze gasten is er de mogelijkheid om een plaats te reserveren, dan hoeft u niet te wachten tot er plaats is.