Iets te vieren? Of zomaar extra verwennerij?!

Extra verwennerij?!

Geniet tijdens uw verblijf van extra verwennerij! Wij maken uw verblijf graag zo compleet mogelijk en informeren u graag over de mogelijkheden op maat naar aanleiding van uw voorkeuren. Wij willen hierin creatief met u mee denken.

Frisdrank en/of snacks op uw eigen hotelkamer!
's Avonds in bed is het heerlijk om nog wat te knabbelen of een verfrissend gekoeld drankje te nuttigen. Wij hebben een divers assortiment, denk bijvoorbeeld aan Duyvis nootjes, Pringels of een zakje M&M's. Ook kunnen wij geheel naar wens gekoelde flesjes cola, cola light, spa blauw, spa rood, sinas etc. in uw eigen kitchenette klaarzetten. Of misschien een fles Prosecco om iets te vieren en gezellig te proosten?

Heerlijk doosje bonbons van Cholaterie Albèrt?!
Overtuig uzelf van de excellente kwaliteit en proef de verfijnde smaak van de bonbons van Chocolaterie Albèrt. Wij verzorgen in samenwerking met Chocolaterie Albèrt diverse doosjes bonbons. Denk aan doosjes van 200 gram, 250 gram, 350 gram tot 500 gram.

Een cadeautje voor uw medewerkers en/of relaties!
Wij merken dat veel bedrijven voor hun medewerkers en/of relaties hotelovernachtingen reserveren, deze medewerkers en/of relaties hebben soms een lange reis achter de rug of heeft u al enige tijd niet ontmoet. Bij binnenkomst op de kamer is het dan erg leuk om een persoonlijke notitie te vinden met bijvoorbeeld een doosje bonbons of een flesje wijn!