Long Stay Rooms

Long Stay - tijdelijke huisvesting
Bent u op zoek naar tijdelijke huisvesting in Amersfoort of wacht u bijvoorbeeld als expat op permanente huisvesting, maak dan gebruik van de speciale LONG STAY aanbiedingen en mogelijkheden in de appartementen van Hotel de Tabaksplant te Amersfoort, dichtbij Utrecht.

Hotel de Tabaksplant in Amersfoort is gevestigd in het centrum van Amersfoort, in een monumentaal herenhuis uit de 17e eeuw. Gelegen inde stad, maar geen geluidsoverlast van markten die vroeg opbouwen, festivals die tot in de late uurtjes doorgaan of vrachtwagens die lossen. En toch bent u maar 50 meter verwijderd van het bruisende, schilderachtige stadshart met de middeleeuwse straatjes en pleinen. Parkeergarage het Flintplein biedt voldoende parkeergelegenheid en is om de hoek gelegen in dezelfde straat. Voordelige uitrijkaarten zijn verkrijgbaar via de receptie van Hotel de Tabaksplant.

De openbaar vervoer verbinding is uitstekend te noemen.
Vanaf Amersfoort Centraal Station vertrekken zeer regelmatig treinen naar Utrecht, Amersterdam en andere grote steden. De loopafstand vanaf het hotel bedraagt ca.15 minuten. Aan het einde van de straat is er ook een bushalte met verbindingen naar het Centraal Station Amersfoort en naar de omliggende bedrijfsterreinen zoals De Isselt, Zielhorst, De Hoef en Vathorst. In samenwerking met Taxi Boute verzorgen wij ook voordelige taxi-ritten naar uw bestemming in Amersfoort. 

U kunt met weinig bagage reizen aangezien er een wasmachine aanwezig is, zodat u uw kleding kunt wassen. De schoonmaak van het appartement en de verzorging van het linnengoed worden verzorgd door Hotel de Tabaksplant.

AVAILABILTY APPARTMENT 

Onze service:
In uw appartement kunt u genieten van gratis onbeperkt Wi-Fi. In het hotel is de receptie tot 22.00 uur aanwezig maar er slaapt altijd iemand van ons team in het hotel. U bent niet alleen, dus in geval van nood en/of ziekte staan wij voor u klaar. U hoeft echter niet om 22.00 uur ''thuis'' te zijn, de faciliteiten van het hotel en de appartementen zijn er voor uw comfort. U kunt op elk tijdstip uw appartement betreden, als u eenmaal bent ingecheckt. Onze prijzen zijn per kamer/appartement exclusief ontbijt in de Coninckskamer.
Er is geen extra toeslag voor éénpersoons gebruik,  maar u betaalt slechts een geringe meerprijs voor het gebruik van het ontbijt en de faciliteiten voor de tweede persoon.

De appartementen zijn volledig ingericht en ca. 40 m2. U hoeft alleen maar uw persoonlijke bezittingen mee te nemen om er comfortabel te kunnen wonen.
Er is een apart woon- zit gedeelte en slaapgedeelte/slaapkamer. De appartementen hebben een eigen opgang en intercom om te horen wie er aan uw deur staat. Er zijn drie appartementen met een balkon en twee appartementen, aan de voorzijde gelegen, zonder balkon. Op de derde verdieping is het Penthouse Appartement met balkon gesitueerd.
Voor meer informatie zijn wij u graag van dienst op +31 (0) 33 472 97 97 - of via  e-mail info@tabaksplant.nl  Meer details kunt u vinden bij appartementen

 

Vanaf €115,00 p.n.