Hotel de Tabaksplant Amersfoort - News and Press

Hotel de Tabaksplant in Amersfoort en haar direkteur Petra Egbring hebben verschillende malen in de pers gestaan vanwege uitlopende redenen. Hieronder volgen enkele pers vermeldingen van Hotel de Tabaksplant in Amersfoort.

Zo hebben alle hotels gratis kamers beschikbaar gesteld voor Matchpoint. Dit was een initiatief van de hotels in de regio Amersfoort bedacht door Petra Egbring en Patrick van Os (direkteur Berghotel).

LEUSDEN - Langdurig ziek geweest, veel pech gehad? Zestien hotels in de regio Amersfoort verzorgen op 21 juli belangeloos een verwenmoment voor mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Heerlijk er even uit, genieten van een diner, overnachting en ontbijt, geheel aangeboden door de deelnemende hotels.

Dit bijzondere aanbod is tot stand gekomen op initiatief van de verenigde Hotels in de regio Amersfoort (HOST) en wordt uitgevoerd in samenwerking met Matchpoint door de ondernemers Petra Egbring van Hotel de Tabaksplant en Patrick van Os van het Berghotel in Amersfoort.

Klik hier om het hele bericht in de Leusder krant te lezen.