Tips from Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Warme aanbevelingen van Hotel de Tabaksplant in Amersfoort

Op deze pagina vindt u links naar diverse websites die u informeren over evenementen, festivals of andere informatie over Amersfoort . Heeft u een tip, laat het ons weten!

Ik hou van Amersfoort
Ik ♥ Amersfoort

Fotos Amersfoort: Jan Geerling
Jan Geerling maakte als fotograaf indrukwekkende foto reportages over Amersfoort en andere steden en dorpen in Nederland. Ook treft u op zijn website hele leuke stadswandelingen aan. Bezoek de website Microtoerisme . Hotel de Tabaksplant dankt Jan Geerling voor het gebruik van zijn fotos!

De Waterlijn rondvaarten Amersfoort
Vanaf mei tot oktober kunt u dagelijks Amersfoort vanaf een fluisterboot bekijken. Hoe anders wordt de stad vanaf het water en daarbij het boeiende verhaal van uw schipper over de bezienswaardigheden die u ziet. Er zijn verschillende routes en deze maken de rondvaarten keer op keer interessant.

In april vaart de Waterlijn ook maar minder uitgebreid. Het is een attractie in Amersfoort welke ca 80.000 per jaar trekt. U hoeft niet in de rij, want Hotel de Tabakslplant heeft de unieke mogelijkheid om voor u te reserveren. Indien u dit aangeeft dan kijken wij met u wat er mogelijk is en verwacht de gids van de Waterlijn u op de afgesproken tijd en datum. Meer informatie over de routes van de waterlijn vind u hier