Stadswandeling met gids door Historisch Amerfoort

Historisch Amersfoort Arrangement

Amersfoort is een historische stad, met prachtige panden en veel geschiedenis. Amersfoort heeft veel te danken aan de tabakscultuur. Een aantal prachtige panden in de stad zijn gebouwd met het geld dat de eigenaren met de handel in tabak verdienden. Graag nodigen wij u uit om door goed opgeleide en ervaren gidsen het historische centrum van Amersfoort te ontdekken. Hotel de Tabaksplant is in het centrum gevestigd in monumentale panden met een enorm historisch karakter. Dit uit zich in de balken van de plafonds, eeuwenoude dakspanten, houten vloeren en  originele vensters en tegelvloer bij de entree en niet te vergeten de oude waterput in de gezellige stadstuin.

Vanaf 14.00 uur zijn de kamers beschikbaar maar speciaal voor u is er een ‘vroege incheck’ mogelijk en kunt u uw bagage afgeven na 11.00 uur. Na de incheck zorgen wij ervoor dat uw bagage op de kamer komt terwijl u Amersfoort gaat ontdekken en genieten van de verhalen die u hoort tijdens de wandeling met de professionele gids van het Gilde Amersfoort. De stadwandelingen beginnen om 14.00 uur. (van 1 maart tot 1 november ook om 11.30 uur)

Na terugkomst in het hotel is er een drankje, voor u wordt begeleid naar uw comfort kamer. 's Avonds is het genieten van een 3-gangen diner (exclusief dranken) bij Restaurant het Kannetje of Restaurant de 4 broers of 
Eetcafe de Happerij of Restaurant In den Kleine Hap**. ** Deze restaurants (De Driepandjes) zijn voor diner geopend op zaterdag tot 21.00 uur. Overige dagen tot 18.00 uur. 
U blijft lekker slapen in Amersfoort dus een extra drankje is geen probleem! Wij vernemen dan ook graag uw keuze.

De volgende ochtend kunt u genieten van een uitgeserveerd ontbijt en indien gewenst reserveren wij voor u een andere activiteit in de stad; of misschien gaat u lekker winkelen, een bezoek brengen aan een van de vele musea of wilt u een fiets huren......Amersfoort en Hotel de Tabaksplant bieden u het allemaal.

Hotel de Tabaksplant heeft 25 verschillende kamers onderverdeeld in 6 kamertypen met in gehele hotel en tuin onbeperkt en gratis WIFI

  • U verblijft op een 2-persoons comfort kamer, inclusief ontbijt
  • Inclusief een drankje in de stadstuin of de gezellige tuinkamer na de stadswandeling
  • Gratis koffie en thee faciliteiten op de kamer
  • Gebruik van gratis WIFI
  • Inclusief een heerlijk 3-gangen menu in één van de genoemde restaurants, exclusief drankjes
  • Inclusief deelnemersbewijs voor de stadswandeling met de gids van het Gilde Amersfoort, u kunt uw eigen tijd plannen er zijn meerdere wandelingen.
  • Compleet verzorgd, prijs per persoon, o.b.v. 2 personen per comfort kamer

Extra nachtje erbij? dat kan natuurlijk en voor maar € 55,00 per persoon inclusief ontbijt slaapt u weer heerlijk op een comfort kamer.

Heeft u graag wat meer luxe, dan verblijft u voor maar € 12,50 extra per persoon, per nacht in een Suite tweepersoonskamer met bijvoorbeeld een whirlpool, stoomdouche of sauna* met een extra lang bed van 2.20 meter of een Suite met Jettstream glass-design douche. Of een Comfort Plus kamer en hiervoor is de de meerprijs € 7,50 per persoon, per nacht.

Dit arrangement is te reserveren vanaf € 95,50 per persoon
Reserveren kan telefonisch via 033 472 9797 of mailen info@tabaksplant.nl
 

 

 

 

 

€ 95,50 p.p.