Shop Till You Drop

 

Amersfoort - Shopping stad!

De binnenstad van Amersfoort heeft langs de pleinen een lange winkelstraat en een overdekte galerij met al het aanbod van een middelgrote stad. Daar omheen liggen tal van unieke winkeltjes en speciaalzaken. Het 'Shop untill you drop' arrangement biedt u een overnachting, uitgebreid ontbijt en een diner exclusief drankjes. Daarnaast krijgt u de gids 'Spots' met tal van leuke adresjes en tips voor een dag shoppen in Amersfoort. Meer informatie over het winkelaanbod vindt u op sites als Tijd voor Amersfoort en YourOpi. Uw dag begint met een kopje koffie en/of thee met iets lekkers en hierbij ontvangt u alle informatie.

Het Shop Till You Drop arrangement kunt u voor elke dag boeken. Overdag heerlijk winkelen in het centrum van Amersfoort en 's avonds uitgebreid dineren bij Restaurant het Kannetje, Restaurant de 4 broers. U blijft lekker slapen in Amersfoort dus een extra drankje is geen probleem!

BOEK HET SHOP TILL YOU DROP ARRANGEMENT

Het  Shop till you dropp Arrangement is op basis van 2 personen per comfort kamer

  • een Comfort kamer
  • uitgeserveerd ontbijt
  • één drie-gangendiner (exclusief dranken) in één van de genoemde restauraunts

Heeft u graag wat meer luxe op de kamer, bijv. een Suite tweepersoonskamer met bijvoorbeeld een whirlpoolstoomdouche of sauna* met een extra lang bed van 2.20 meter of een suite met een heerlijke jet-stream douche  Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een Comfort Plus kamer  

Wilt u het arrangement gebruiken op de 4 persoons comfort plus kamer dat is ook mogelijk.
Op basis van 4 gereserveerde Shop Till you Drop arrangementen is de prijs € 83,00 per persoon voor dit arrangement, op basis van deze 4 persoons comfort plus kamer.

De prijzen zijn op basis van een tweepersoons bezetting per comfort kamer en zijn direct online te reserveren.

Klik hier voor meer informatie over winkelen in Amersfoort:

Dit arrangement is te reserveren voor € 99,50 per persoon.

Prijzen zijn exclusief toeslagen 
Indien leveranciers tussentijds hun prijzen aanpassen behouden wij ons het rechtdoor deze prijswijziging door te berekenen.

€ 99,50 p.p.