Culinair Arrangement in Amersfoort

Culinair Amersfoort

Voor elke liefhebber van lekker eten is het culinaire overnachten arrangement de perfecte mogelijkheid om lekker te ontspannen en daarnaast te genieten van lekker eten.

Het grote genieten begint al met de fles gekoelde Prosecco op uw kamer. U verblijft in een suite met tweepersoonsbed, met een whirlpool of stoomdouche of sauna met een extra lang bed of glass design jetstream douche. Wilt u meer weten over de kamer, klikt u dan op de link van de desbetreffende kamer.

 's Avonds dineert u bij het gerenommeerde Restaurant de Aubergerie, om de hoek gelegen bij Hotel de Tabaksplant  De volgende morgen kunt u genieten van een uitgebreid, uitgeserveerd ontbijt in bijvoorbeeld de Coninckskamer of bij mooi weer op het terras in ons besloten stadstuin.

BOEK HET CULINAIR AMERSFOORT ARRANGEMENT

Het Culinaire arrangement bestaat uit:

Op feestdagen en vaderdag en moederdag kan het voorkomen dat dit arrangement niet mogelijk is dan wel met een toeslag en voorwaarden.

Voor meer informatie en/of reserveren kunt u contact opnemen via 033-472 97 97 of info@tabaksplant.nl 
Graag vernemen dan ook waarop uw keuze qua suite is gevallen, Suite stoomdouche of de Suite Sauna met de 2.20 meter lange boxspring, Suite whirlpool of de Suite met jet-stream glass design douche

Deze prijzen zijn op basis van een tweepersoons bezetting per suite. Aankomst is mogelijk op alle dagen van de week echter de restaurants zijn niet alle dagen open.
Restaurant de Aubergerie is gesloten op zondag en maandag.

Is er geen suite meer beschikbaar maar u wilt culinair genieten? Op aanvraag is dit arrangement ook voor een comfort kamer en comfort plus kamer en  luxe tuinkamer  te reserveren op basis van beschikbaarheid.
Prijs per persoon voor verblijf op een luxe tuinkamer bedraagt € 131,50
Prijs per persoon voor verblijf op een comfort plus kamer bedraagt € 123,00
Prijs per persoon voor verblijf op een comfort kamer bedraagt € 119,00 

Prijzen op basis van 2 personen per kamer.
Voor meer informatie m.b.t. de prijzen en/of reserveren kunt u contact opnemen via 033-472 97 97 of info@tabaksplant.nl 
 

 

€ 135,50 p.p.