Trouwen in Amersfoort?

Trouwen in de Mariënhof Amersfoort en overnachten bij Hotel de Tabaksplant!

Het belangrijkste moment van je leven verdient een unieke trouwlocatie! De Mariënhof is een sprookjesachtig klooster met eeuwenoude tuinen en romantische trouwzalen. Een toplocatie in hartje Amersfoort voor een fantastisch trouwfeest. De tien meter hoge Singelzaal met gebrandschilderde ramen, de zonnige binnenplaats, de prachtige kloostertuinen en de monumentale sfeer maken de Mariënhof tot een top trouwlocatie. De stijlvolle zalen hebben allemaal een eigen karakter. Het klooster is een oase van rust, maar ligt toch centraal - in het hart van Amersfoort. Er zijn grote en kleine zalen: alles om je bruiloft perfect tot z’n recht te laten komen. De maximumcapaciteit van de trouwzaal is 200 personen, maar als je de hele locatie afhuurt, kan je nog veel meer personen ontvangen. Je kan hier dus de huwelijksplechtigheid, de receptie, het diner én het trouwfeest houden.

Na uw trouwfeest in de Mariënhof kan iedereen lopend naar het sfeervolle, statige en monumentale Hotel de Tabaksplant voor een overnachting. Daar wij als locaties een unieke aanvulling voor elkaar kunnen zijn, is er een mooie samenwerking tot stand gekomen tussen de Mariënhof en Hotel de Tabaksplant. En dit geeft u als gast van Hotel de Tabaksplant of als gast van de Mariënhof een unieke Combi-voordeel. U kunt denken aan de combinatie trouwen in de Mariënhof en overnachten in Hotel de Tabaksplant, vergaderen in Hotel de Tabaksplant en lunchen in de Mariënhof, vergaderen in de Mariënhof en overnachten in Hotel de Tabaksplant etc.

Hoe kunt u gebruik maken van Combi-voordeel? Door de unieke samenwerking tussen de Hotel de Tabaksplant en de Mariënhof is er voordeel voor u. Beide locaties geven u de meest voordelige mogelijkheden weer in een gezamenlijke offerte. Dit voordeel kan naar gelang periode en aantal personen bijzonder aantrekkelijk zijn. Interesse in complete ontzorging door een goede samenwerking van verschillende locaties met daarbij een financieel voordeel? Vraag nu uw op maat gemaakte offerte aan.

Kijk op www.marienhof.nl voor meer informatie over de Mariënhof