Shop Till You Drop

Amersfoort - Shopping stad!

De binnenstad van Amersfoort heeft langs de pleinen een lange winkelstraat en een overdekte galerij met al het aanbod van een middelgrote stad. Daar omheen liggen tal van unieke winkeltjes en speciaalzaken. Het 'Shop untill you drop' arrangement biedt u een overnachting, uitgebreid ontbijt en een diner exclusief drankjes. Daarnaast krijgt u de gids 'Spots' met tal van leuke adresjes en tips voor een dag shoppen in Amersfoort. Meer informatie over het winkelaanbod vindt u op sites als Tijd voor Amersfoort en YourOpi. Uw dag begint met een kopje koffie en/of thee met iets lekkers en hierbij ontvangt u alle informatie.

Het Shop Till You Drop arrangement kunt u voor elke dag boeken. Overdag heerlijk winkelen in het centrum van Amersfoort en 's avonds uitgebreid dineren bij restaurant het Kannetje, Grand Cafe restaurant Hemels of biologisch /vegetarisch Restaurant de Eetstee. U blijft lekker slapen in Amersfoort dus een extra drankje is geen probleem!

Het Shop Till You Drop arrangement bestaat uit een overnachting in een Comfort tweepersoonskamer met de volgende ochtend een uitgebreid, geserveerd ontbijt. U ontvangt de gids “Spots” met alle leuke adresjes en tips zodat u niets hoeft te missen. U geniet van een 3 gangen diner (exclusief drankjes) bij, Restaurant 't Kannetje, Grand Cafe & Restaurant Hemels of biologisch / vegetarisch Restaurant de Eetstee.

Het Shop till you drop arrangement is inclusief overnachting, diner en ontbijt en 1 uitrijkaart voor parkeergarage de Flint. En voor € 45,- p.p. extra verblijft nog een nacht inclusief ontbijt. Heeft u graag wat meer luxe op de kamer, dan verblijft u voor maar € 17,50 extra per persoon, per nacht in een suite met bijvoorbeeld een whirlpool, of stoomdouche of een sauna*. 

* Deze prijzen zijn op basis van een twee personen per kamer.

Klik hier voor meer informatie over winkelen in Amersfoort:

€ 72,50 p.p.