Fiets arrangement

Fiets arrangement Hotel de Tabaksplant Amersfoort

Rondom Amersfoort in Utrecht liggen verschillende natuurgebieden met elk zo een eigen karakter. In het zuidwesten fiets u op de Utrechtse Heuvelrug met bos, heide en zandverstuivingen.
Aan de noord en westzijde van Amersfoort reikt het polderlandschap tot aan de horizon, met fietspaden langs sloten en de rivier De Eem.
Ook in de stad zelf is het de moeite waard om de fiets te pakken. Met de Onze Lieve Vrouwetoren, de Lange Jan, als centraal oriëntatiepunt, fietst u langs de Koppelpoort, Muurhuizen en iets verder weg, door de architectuurwijk Kattenbroek.
Het Fiets arrangement biedt u een tweepersoonskamer, uitgebreid ontbijt en een fiets van op de dag van aankomst van 12.00 uur tot de volgende ochtend 11.00 uur.
De kamer is beschikbaar vanaf 14.00 uur maar wij nemen graag de bagage voor u aan zodat u kunt gaan genieten.

 

Het Fietsarrangement bestaat uit:

  • een overnachting in een Comfort tweepersoonskamer op basis van 2 personen
  • de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt.
  • een stadsfiets van de Broers Fietsen op de dag van aankomst vanaf 12.00 uur tot de volgende ochtend 11.00 uur inclusief een tasje met bandenplak spullen en een mini fietspomp
  • het grote routeboek ligt voor u klaar om u te informeren voor de verschillende fietsroutes rond Amersfoort en in de omgeving. Het plannen van uw fietsroute kan bijvoorbeeld via deze link.

Ter garantie vragen wij u een contante borg van € 20,00 per fiets. wij hebben een aantal fietsen bij het hotel maar reserveren is altijd gewenst daar u dan ook zeker bent van een geweldige stadsfiets van de Broers Fietsen
Wilt u liever het arrangement met een electrische fiets dat kan natuurlijk ook. De Broers Fietsen brengen deze graag voor u naar het hotel mits u minimaal 3 werkdagen voor aankomst reserveert. De meerprijs per persoon bedraagt € 15,00 per persoon. Ter garantie vragen wij u een contante borg van € 100,00 per fiets. 

Wilt u meer weten over Broers Fietsen, kijk dan even hier of op onze pagina verhuur fietsen

Heeft u graag wat meer luxe op de kamer, dan verblijft u voor maar € 19,00 extra per persoon, per nacht in een suite met bijvoorbeeld een whirlpool, stoomdouche, jettstream of sauna*

Reserveren kan telefonisch op 033 472 9797 of via een e-mail info@tabaksplant.nl

 

 

 
 

€ 65,45 p.p.