Amersfoortse Hamman Lady's Only

Wilt u even heerlijk ontspannen in een Amersfoorts Hammam?

Na een gezellige dag winkelen of cultuur snuiven in Amersfoort kunt u nu heerlijk ontspannen in de nabijgelegen Hamman. Dit badhuis is alleen toegankelijk voor vrouwen.

Een unieke mix van verschillende tradities aangevuld met een hedendaags aanbod en verwennerijen. Zo is er naast de Hammam-behandelingen ruimte voor diverse schoonheidsbehandelingen, hot stone en andere massages. In de loungeruimte op de begane grond kunt u heerlijk zitten bij de open haard onder het genot van een vers bereid hapje of drankje. Kijk voor jouw arrangement, de vele mogelijkheden, op Badhuis Schoon

Daar wij praktisch buren zijn is er een leuke samenwerking tot stand gekomen en dit geeft u als gast van Hotel de Tabaksplant voordeel.

U ontvangt 10% korting op entree tot stoombad-scrubruimte, op de arrangementen “Schoon”, “Schoner”, “Schoonst” en op de salonbehandelingen.

Hoe kunt u gebruik maken van ons buren voordeel?
Bij de boeking van uw hotelovernachting geeft u aan op welke dag en tijd u wilt gaan genieten in Badhuis Schoon. Wij informeren Badhuis Schoon over uw komst en of er beschikbaarheid is. Indien u gebruik wilt maken van een salonbehandeling, dient u deze zelf te reserveren bij Badhuis Schoon maar met de voucher ontvangt u ook de 10% korting (niet in combinatie met andere acties)
Het gebruik van slip/pestemal, slippers, badjas en handdoek is verplicht in verband met veiligheid en hygiëne. U kunt deze zelf meenemen of bij het badhuis huren.
Bij aankomst in het hotel ontvangt u van ons de kortingsvoucher die u inlevert bij Badhuis Schoon.

Uw verwendag begint gelijk bij aankomst in het hotel want wordt u ontvangen met een koffie/thee met iets lekkers. Hierbij ontvangt u verdere informatie over de stad, stadsplattegrond en de kortingsvoucher voor Badhuis Schoon. Na heerlijk geslapen te hebben in een van de comfortkamers geniet u van een uitgebreid geserveerd ontbijt. Wilt u nog even de stad in dan is er een gratis bewaakte bagage drop-off mogelijk. 

Er zijn verschillende comfortkamers met elk een eigen sfeer en ligging in het hotel. In alle comfort kamers is er gratis WIFI (onbeperkt), koffie en thee faciliteiten voor koffie of thee op de kamer.

Badhuis Schoon openingstijden

Prijs is per persoon en gebaseerd op 2 personen per comfort kamer

U kunt dit arrangement telefonisch reserveren via 033 472 9797 of mailen naar info@tabaksplant.nl
 

€ 65,00 p.p.