Amersfoort is ook veelzijdig in de winter

Veelzijdig Amersfoort in de winter

De binnenstad van Amersfoort heeft veel te bieden op het gebied van historie, natuur, winkelen en eten en drinken.
Met het Amersfoort Veelzijdig Arrangement kunt u genieten van wat de stad op zowel culinair als cultuur/historisch gebied te bieden heeft.
Overdag een mooie wandeling door de stad met gids  of lekker zelf gaan ontdekken met de gratis te gebruiken smartphone ''handy'' vol met toeristische tips.
Slenteren door de Muurhuizen en op zoek naar de Dieventoren en pauzeren bij de vele horeca in de gezellige winkelstraten en op de pleinen. Of liever cultuur snuiven en lekker naar binnen bij Kunsthale Kade, Museum Flehite of een andere keuze uit het vele cultuuraanbod in Amersfoort. Of wat dacht u van het beroemde dierenpark Amersfoort of in het nabijgelegen Soesterberg het Nationaal Militair Museum, kortom te veel om op te noemen!

U kunt gelijk al gaan genieten van Amersfoort want u kunt uw bagage in bewaring geven in ons hotel na 11.00 uur.

 U verblijft in een comfort kamer op basis van 2 personen en voor u is een arrangement diner inbegrepen bij Bistro 't Kannetje of restaurant de 4 Broers of bij restaurant Hemels.
Graag vernemen wij bij reservering uw keuze van het restaurant zodat wij uw reservering bij het restaurant kunnen maken.
 

Het Amersfoort Veelzijdig Arrangement is op basis van 2 personen per kamer

En voor € 58- p.p. verblijft u ook nog een extra nacht inclusief ontbijt.

Heeft u graag wat meer luxe op de kamer, dan verblijft u voor maar € 17,00 extra per persoon, per nacht in een Suite tweepersoonskamer met bijvoorbeeld een whirlpool, stoomdouche of sauna* met een extra lang bed van 2.20 meter of de suite met jettstreams en 100% transparante en-suite badkamer.
Of een Comfort Plus kamer en hiervoor is de de meerprijs € 8,00 per person. Er is ook een 4 persoons Comfort Plus kamer en dan is het arrangement extra voordelig.
Op basis van 4 personen, dit arrangement, is de prijs per persoon voor verblijf op de 4 persoons Comfort Plus kamer € 78,00

* Deze prijzen zijn op basis van een tweepersoons bezetting per kamer, tenzij anders aangegeven.

Voor meer informatie en/of reserveren kunt u contact opnemen via 033-472 97 97 of of info@tabaksplant.nl 

€ 91,00 p.p.